jdbieber

Alla inlägg den 25 maj 2011

Av belieber - 25 maj 2011 20:47

Bild 1 - Justin på sin Skateboard

Bild 2 - Bella på sin longboard

 

När det blev kväll och dags för middag så var jag riktigt hungrig. Jag var nervös för i kväll, eftersom om mamma eller Martin kom på mej så var det kört. Men jag saknade Justin jätte mycket, och längtade tills jag fick träffa han. Så jag tänkte ta risken. Mamma ropade att det var mat, så jag och Ryan sprang ner. Både jag och Ryan var gladare nu eftersom det bara var 4 dagar kvar. Det luktade gott i köket. Det var grillad kyckling och potatis klyftor.

- Ni får ta här inne och så kan vi ju äta ute sen! Sa Martin och alla började ta. Alla gick ut förutom jag och Ryan som tog mat. Skulle jag berätta för honom? Eller skulle han bli arg? Fast han kunde ju smsa om jag blev tvungen att åka hem..

- Du Ryan ..? Sa jag tyst.

-Aa... Sa han medans han tog lite sallad.

- Alltså..Justin frågade om jag ville träffa han i natt.. Sa jag och han kollade snabt upp med en fokuserad min. Men minen sken upp i ett stort leende. Han bara stog och log.

- Awwww... Sa han tillslut.

-va? Sa jag och kollade på honom.

-ehh, om jag känner Justin rätt, som jag gör, så brukar han inte fråga tjejer om dom ska träffas mitt i natten så där helt random. Han gillar nog deej! Viskade han och puffade mej i sidan. Jag kännde att jag blev generad och sa snabt:

-Säg bara inget till mamma och Martin... Sen gick jag snabt ut, och jag hörde hur han började skratta. Vi åt upp maten och allt var som vanligt. Efter maten så hade vi filmkväll. Vi kollade på någon komedi film, fast jag kollade inte så mycket, för jag smsade med justin. Vi hade bestämmt att vi skulle träffas vid en lekpark som låg ganska långt bort. Fast jag hade snackat med Ryan, och jag fick ta hans longboard dit. Vi skulle mötas där vid 2 , och eftersom Martin jobbade tidigt i morgon, så gick han upp klockan 6 , så jag skulle vara hemma 4. Allt var perfekt. Fast jag var tvungen att inte ha parfym eller något, så inte någon skulle märka något.

- Du har värkligen saknat den dära ? Sa mamma och log.

- Jaaa!!!!! Jag har behövt den.. Sa jag och log, men kollade snabt ner på skärmen och kollade vad som hände på twitter. Inte så mycket, så jag tog en näve popcorn. Filem tog slut och alla gick och fixa sig till att sova. Jag satte på mej Christians tröja som han hade glömt här och gick in i badrummet. Där stog Ryan i shorts och borstade tänderna.

- Hur lång tid tar det till parken? Frågade jag medans jag tog på tandkräm på min rosa tandborste.

- Typ... 10 minuter.. Sa han så jag knappt hörde det eftersom han hade munnen full med skum. Jag nickade och började borsta. När vi var klarade kramades vi godnatt. Klockan var bara 22.45 , så jag satte alarmet tyst på 1.00 Jag somnade snabt.


(Justins perspektiv)

Jag och mamma hade ätit och spelat tv-spel. Christian hade också varit här. Men hade åkt efter ett tag. Nu satt jag och mamma och pratade. Jag litade på mamma jätte mycket, och jag hade faktist sagt till mamma vad som hade hänt på festen, men hon hade lovat att inte säga till någon, och hon blev inte ens arg. Efter ett tag så hade jag gått och lagt mej. Men när jag nu låg i min säng kunde jag inte sova.. Jag längtade så mycket efter henne. Jag hade satt alarm på kl. 1.30 Men tillslut somnade jag.


(Bellas perspektiv)

Alarmet gick igång, men som tur var vibbrerade den bara. Jag stängde av det och blev pigg snabt. Jag tog på mej ett par jeans och ett vitt linne, och sen en grå hood tröja över. Jag öppnade fönster och det var lite kyligt ute. Jag smög in i badrummet och kollade mej i spegeln. Till förvånging så såg jag pigg ut. Jag plattade håret snabt och kollade på klockan. 1.30 Jag borstade tänderna snabt för att på bra andedräkt, och sen smög jag in i alla rum och kollade så alla sov. och det gjorde dom. Sen öppnade jag försiktigt ytterdörren, och låste den tyst. Jag hoppade på longboarden och började åka. Det var en härlig känlsa att få åka igen . vinden svepte i håret och jag ville frysa tiden.


(Justins perspektiv)

Jag smög ut till mammas rum och kollade så hon sov. Jag var jätte glad och sprang tyst ner för trapporna. Jag knöt skorna och kollade mej en siste gång i spegeln. Det kände som att något fattades. Helvete.. BYXOR! Jag sprang upp för trappan igen och krockade i mamma.

-aahhhh!! Jahhaa jaa, när var duu... Sa jag och kollade ner.

- Du tänkte väl inte gå ut utan byxor !? Sa hon och sträkte fram mina jeans. Jag skrattade och satte på mej dom snabt . Sen pussade jag henne på kinden och sprang ut till min longboard och hoppade på. Jag satte på "Marry me" Med Bruno Mars, och allt känndes bra...



 

 

 

_______________________________________________________________

 

 

Hoppas den räckte! Den är skriven av GABY ! :D ha det nice! puss /g

 

 

 

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


en stor belieber med enorm kärlek till Justin Bieber kommer skriva olika noveller. Jag älskar kommentarer och kritik. Säg till om du vill göra länkbyte med mej eller om du vill blogga här på bloggen med mej!

ENJOY!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards