jdbieber

Alla inlägg den 23 maj 2011

Av belieber - 23 maj 2011 20:05

Christian fixade melon, jordgubbar och jucie till frukost och sen ställde han det på en bricka. Vi gick ut och satte oss vid bordet som var nära stranden. Christian satte upp ett stort parasoll över bordet och dukade upp frukten. Det var tyst vid bordet, för inge orkade nog prata.-Hurrni Vi måste städa innan dom kommer hem.. Sa Ryan och pekade på stranden. Det var skräp och spritflaskor på en stor yta.alla nickade och fortsatte äta

..................................................



Bild 1; Christian

Bild 2; Boysen

När frukosten var uppäten och undanplockad av fyra zombies och en hyper kille så gick vi ut på den lilla strand plätten och började plocka undan alla flaskor och skräp.

- eyy, kan nån städa toan? frågade ryan och gjorde en gest med handen in mot huset.

- Jag kan göra det, sa jag och började traska upp mot huset.

- Jag kan hjälpa dej! hörde jag Christian ropa bakom mig så jag stannade och vände mig om. När jag kollade på Ryan så visslade han så där som killar gör när dom retas. Vi gick lugnt upp till huset nära varandra - väldigt nära -


- Chris hittar du städ grejjerna? ropade jag från övervåning när Christian var nere i städskrubben och skulle hämta en skurhink och mopp som vi kunde torka golvet med. Bara några sekunder senare hörde jag steg i trappan och en glad Christian skuttade in i tv rummet där jag slagit mig ner och kollat lite på tv medans Chris hämtade städgrejjorna som han insisterat på att hämta.

- ååh vad bra, och tack du! sa jag och tog hinken ifrån honom. Jag kan skura här inne, fortsatte jag och öppnade toa dörren, men stängde den lika snabbt igen.

-EEUUUWWW vad det luktar, sa jag och höll för näsan.

- Usch ja! vänta här, jag ska bara hämta en sak! sa han och försvann ner för trapporna.Medans han var borta passade jag på att starta min Mac. När den laddat klart tryckte jag upp Spotify och satte på Dj Got Us Fallin' In Love Med Usher och Pitbull.



- Här! sa Christian och gav mig en klädnypa som vi satte på näsorna och sen tog vi på oss ett varsina par plast handskar och öppnade dörren till den illaluktande toaletten.


(Christians Perspektiv)


Bella ser så söt ut. Hon är så underbart snäll och helt enkel underbar! Det ända jag inte gillar är att hon dricker! så fort jag är i närheten flyger dom tusen fjärilarna runt som vilda höns i magen. Hennes underbara skratt är som musik i mina öron.

Vad är det som händer med mig? jag har aldrig varit kär på riktigt förut. är det så här det känns att vara kär?

Jag kanske borde säga till henne vad jag känner? eller är jag kär? vad är det annars, det är nog lika bra att säga det till henne. om hon inte känner samma för mig, kommer allt bli helt fel då? även om jag gillar henne mer än som en vän så vill jag fortfarande ha henne som den vän hon redan är för hon är en sjukt bra vän.


- hallååå? Chris vad drömmer du om? hörde jag Bella säga och vifta med handen framför mitt ansikte.

-eehh..inget, jag bara funderade lite. Jah kännde hur mina kinder hettade och jag kunde nästan se hur röd jag va i ansiktet.

- okej, men jag kan skura så kan du..typ göra något annat haha , svarade hon skrattade. Det lät ganska kul så jag började skratta jag med.

- haha, okej men kom nu då! sa jag och gick in. Det lät väldigt kul när vi pratade med tanke på att vi hade klädnypor på näsorna.


Bella gick in och det såg verkligen inte trevligt ut, det låg en spya i badkaret och sen var det en i toan och lite på golvet. herregud tänkte jag och kollade på Bella som såg äcklat på det smutsiga badrummet.


Hon tog fram hinken och moppen och började skura. Jag tog badkars slangen och spolade i badkaret så det värsta försvann och sen tog jag en diskborste och skrubbade.


25 minuter senare var vi klara. Badrummet var nu skinande rent och det luktade fräscht!


Vi gick ner och ut i trädgården där dom andra fortfarande höll på att plocka skräp, fast bara det sista som var kvar.


(Bellas perspektiv)


- Ryan, när skulle mamma och 'pappa' komma hem? frågade jag eftersom klockan nu var tre på eftermiddagen.

- vid fem tror jag det va, svarade han och knöt ihop sopsäcken som boysen lagt allt skräp i.

- okej , men vi är klara där inne, har ni mycket kvar här? frågade jag och kollade ut över gräsmattan som såg nästan helt ren ut.

- vi ska bara åka och kasta dom här säckarna på tippen, ska ni me?

- aah, vi kan väl stanna och äta också? frågade Christian från ingenstan, men det lät som en bra idé.


Vi la in alla sopsäckar i bakluckan och sen backade Justin ut från parkeringen och körde lugnt och försiktigt mot sopstationen.

- Bella du kan väl slänga den där säcken med pappersskräp, den är ganska lätt, sa Ryan och lipade

- Bara för att jag är tjej behöver inte det betyda att jag är svag? svarade jag och lipade tillbaka.

- bevisa det, sa Justin som nu slutit upp vid Ryan's sida.

- Visst, men det gör jag när vi kommer hem. log jag.


................................


jahaapp min första Chapter här! vad tyckte ni? bra/dåligt?


kommentera !!


// Juliiiaa

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


en stor belieber med enorm kärlek till Justin Bieber kommer skriva olika noveller. Jag älskar kommentarer och kritik. Säg till om du vill göra länkbyte med mej eller om du vill blogga här på bloggen med mej!

ENJOY!

Fråga mig

6 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<<
Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards